Široké rezance s medovou strúhankou
Široké rezance s medovou strúhankou sú tak rýchle a jednoduché, že vás zachránia kedykoľvek, keď si deti vypýtajú niečo sladké na obed alebo na večeru. Ovocie môžete použiť podľa vlastnej chuti alebo podľa sezóny. Výber je len na vás.
Ingrediencie
400 gširoké rezance
1 PLmaslo
1 PLstrúhanka
1 PLmed
2 ČLcitrónová šťava
mrazom sušené maliny alebo jahody na posypanie
100 gmaliny
čerstvá mäta na ozdobenie
práškový cukor na posypanie
Postup
Rezance uvaríme podľa návodu na obale v osolenej vode na skus.
Maslo rozpustíme na panvici, pridáme strúhanku a opečieme ju za stáleho miešania do zlatista. Pridáme med, rozmiešame a odložíme panvicu z variča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a premiešame s rezancami.
Na tanieri posypeme sušeným a čerstvým ovocím, ozdobíme mätou a podľa chuti môžeme pocukrovať. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre