Široké rezance s medovou strúhankou

Široké rezance s medovou strúhankou

Široké rezance s medovou strúhankou sú tak rýchle a jednoduché, že vás zachránia kedykoľvek, keď si deti vypýtajú niečo sladké na obed alebo na večeru. Ovocie môžete použiť podľa vlastnej chuti alebo podľa sezóny. Výber je len na vás.

Ingrediencie

  • 400 gširoké rezance

  • 1 PLmaslo

  • 1 PLstrúhanka

  • 1 PLmed

  • 2 ČLcitrónová šťava

  • mrazom sušené maliny alebo jahody na posypanie

  • 100 gmaliny

  • čerstvá mäta na ozdobenie

  • práškový cukor na posypanie

Postup

  1. Rezance uvaríme podľa návodu na obale v osolenej vode na skus.

  2. Maslo rozpustíme na panvici, pridáme strúhanku a opečieme ju za stáleho miešania do zlatista. Pridáme med, rozmiešame a odložíme panvicu z variča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a premiešame s rezancami.

  3. Na tanieri posypeme sušeným a čerstvým ovocím, ozdobíme mätou a podľa chuti môžeme pocukrovať. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Večera
Cestoviny a pizza
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.