Tradičné anglické raňajky z jednej panvice

Tradičné anglické raňajky z jednej panvice

Bez fazule, klobások a anglickej slaniny by neboli také chutné, ako sa o nich hovorí. Tradičné anglické raňajky sú skutočne bohaté a sýte a určite si ich nebudete pripravovať denne. Z času na čas to však môže byť špeciálne potešenie.

Ingrediencie

  • 1 kspór (menší kúsok)

  • 1 PLrastlinný olej

  • 250 gbiela fazuľa v paradajkovej omáčke

  • čerstvá petržlenová vňať

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 200 gklobása

  • 2 ksparadajky

  • 150 ganglická slanina

  • 1/2 kscibuľová bageta

Postup

  1. Pór nakrájame na pásiky, orestujeme na oleji, pridáme fazuľu v paradajkovej omáčke, nasekanú petržlenovú vňať, dochutíme soľou a korením.

  2. Na panvici opečieme zo všetkých strán klobásky spolu s prepolenými paradajkami, ktoré po chvíli vyberieme a klobásky ešte dopečieme.

  3. Ku klobáskam pridáme slaninu a opečieme do zlatista. Do panvice pridáme fazuľu, paradajky a zakryjeme. Udržujeme v teple.

  4. V druhej panvici nasucho opečieme plátky bagety a podávame s pripravenými raňajkami priamo z panvice. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Mäsité jedlá
Anglicko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.