Tradičné anglické raňajky z jednej panvice
Bez fazule, klobások a anglickej slaniny by neboli také chutné, ako sa o nich hovorí. Tradičné anglické raňajky sú skutočne bohaté a sýte a určite si ich nebudete pripravovať denne. Z času na čas to však môže byť špeciálne potešenie.
Ingrediencie
1 kspór (menší kúsok)
1 PLrastlinný olej
250 gbiela fazuľa v paradajkovej omáčke
čerstvá petržlenová vňať
soľ
mleté čierne korenie
200 gklobása
2 ksparadajky
150 ganglická slanina
1/2 kscibuľová bageta
Postup
Pór nakrájame na pásiky, orestujeme na oleji, pridáme fazuľu v paradajkovej omáčke, nasekanú petržlenovú vňať, dochutíme soľou a korením.
Na panvici opečieme zo všetkých strán klobásky spolu s prepolenými paradajkami, ktoré po chvíli vyberieme a klobásky ešte dopečieme.
Ku klobáskam pridáme slaninu a opečieme do zlatista. Do panvice pridáme fazuľu, paradajky a zakryjeme. Udržujeme v teple.
V druhej panvici nasucho opečieme plátky bagety a podávame s pripravenými raňajkami priamo z panvice. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre