Valentínska romantická večera: Teplý zelerový šalát

Valentínska romantická večera: Teplý zelerový šalát

Teplý zelerový šalát si perfektne vychutnáte v spoločnosti svojich milovaných. Má zázračnú moc spájať ľudí, a preto môže byť ideálnou súčasťou valentínskej romantickej večere. Je to viac ako šalát, je plný zeleniny, kúskov mäsa a vynikajúco chutí, keď vrch posypete nasekanými orieškami.

Ingrediencie

  • 1 ksvajce

  • 1 ČLsolamyl

  • 200 gbravčové stehno

  • 1 ksmalá červená cibuľa

  • 1/2 ksmenší zeler

  • 1 ksčervená paprika

  • 2 lístkyčínska kapusta

  • 1/2 ksmalý pór

  • 2 PLolej

  • 1 štipkazázvor

  • 1 ČLvegeta

  • 1 PLsójová omáčka

  • 1 PLocot

Postup

  1. Vajce rozšľaháme so solamylom. Bravčové stehno očistíme, nakrájame na rezance a obalíme v pripravenej zmesi.

  2. Cibuľu a zeler olúpeme, papriku, čínsku kapustu a pór očistíme. Cibuľu nakrájame na mesiačiky, zeler na úzke a dlhšie paličky, papriku s kapustou na rezance a pór na kolieska.

  3. Na panvici rozohrejeme olej a vložíme do neho mäso. Restujeme ho, pokým nezbelie. Potom vmiešame cibuľu, zeler a papriku.

  4. Keď zelenina zmäkne, vmiešame kapustu a pór. Zmes dochutíme zázvorom, vegetou, sójovou omáčkou a niekoľkými kvapkami octu. Šalát podávame teplý a s pečivom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Šaláty
Večera
Mäsité jedlá
Valentín

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.