Zdravé burgrové mäso

Zdroj: Shutterstock

Zdravé burgrové mäso

Pripravte si najlepšie mäso na burger, aké ste kedy jedli.

Ingrediencie

  • 600 gmleté hovädzie mäso

  • 1 strúčikcesnak väčší

  • 1 PLdijonska horčica

  • 2 kssterilizované uhorky

  • 1 ksvajcia

  • čerstvá pažítka

  • čierne korenie

  • soľ

  • olivový olej

Postup

  1. Mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou uhorkou, pretlačeným cesnakom, horčicou, so soľou, s korením, pažítkou a vajíčkom

  2. Zo zmesi vytvarujeme placky, ktoré upečieme na rozpálenom oleji alebo na plechu vystlanom papierom na pečenie, v rúre vyhriatej na 180 °C.

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Zdravé recepty
Mäsité jedlá
Slovensko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.