Zdroj: Shutterstock
Zdravé burgrové mäso
Pripravte si najlepšie mäso na burger, aké ste kedy jedli.
Ingrediencie
600 gmleté hovädzie mäso
1 strúčikcesnak väčší
1 PLdijonska horčica
2 kssterilizované uhorky
1 ksvajcia
čerstvá pažítka
čierne korenie
soľ
olivový olej
Postup
Mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou uhorkou, pretlačeným cesnakom, horčicou, so soľou, s korením, pažítkou a vajíčkom
Zo zmesi vytvarujeme placky, ktoré upečieme na rozpálenom oleji alebo na plechu vystlanom papierom na pečenie, v rúre vyhriatej na 180 °C.
Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
Zdravé recepty
Slovensko
celosezónne
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre